Κοκκινο - Κιτρινο - Ροζ

ΚΟΚΚΙΝΟ
Είναι το χρώμα του πάθους. Αυτό το χρώμα προτιμάται από τους ερωτομανείς ανθρώπους. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με έναν τίγρη που είναι μέσα σε ένα σακί. Οι κόκκινοι ερεθίζονται εύκολα και κυρίως απολαμβάνουν την σεξουαλικότητα τους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι ερεθιστούν ξαφνικά, δεν σβήνεται αυτή η «σπίθα» τους εύκολα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συχνά οξύθυμοι και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικές γι’ αυτούς.
ΚΙΤΡΙΝΟ
Η σεξουαλικότητά τους είναι ακατάστατη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στους παρτενέρ τους. Κι αυτό γιατί τα άλλα χρώματα είναι δυνατότερα από το κίτρινο. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο σύντροφο. Δύσκολα απολαμβάνουν το sex, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.
ΡΟΖ
Οι άνθρωποι τους αρέσει το ροζ, δεν θέλουν ιδιαίτερα να προχωρήσουν σε σεξουαλικά θέματα. Αυτές οι γυναίκες βασανίζουν στους παρτενέρ τους. .Κάπου - κάπου οι γυναίκες αυτές αυτοπροβάλλονται στους συντρόφους τους, επειδή κατά βάθος ίσως και να μισούν τους άντρες. Οι άντρες που τους αρέσει το ροζ, ακολουθούν στις γυναίκες και τις πολιορκούν. Μπορούν μια νύχτα να δώσουν ραντεβού σε τρεις γυναίκες, αλλά δεν βρίσκονται με καμία γιατί απλά έτυχε να γνωρίσουν μια τέταρτη γυναίκα σε ένα μπαρ.
<< Αρχικό θέμα