Πράσινο - Καφέ - Γκρι

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, έχουν σεξουαλικές ανησυχίες, σκέφτονται την σεξουαλικότητα σαν ένα έργο που παίζουν μονάχα. Ψιθυρίζουν τα γλυκά λόγια στα αυτιά του ή της συντρόφου και ενίοτε μιμούνται τον οργασμό πολύ καλά, Κάνοντας έρωτα μπορούν ακόμα και να βλάψουν στους συντρόφους που έχουν ερωτευτεί.
ΚΑΦΕ
Αν σας αρέσει αυτό το χρώμα, είστε ένας θησαυρός για τους παρτενέρ σας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ζεστοί και ευαίσθητοι. Οι γυναίκες και οι άντρες είναι ρομαντικοί. Η σεξουαλικότητα είναι 24 ώρες γι' αυτούς. Θέλουν να αγκαλιάσουν στους συντρόφους τους στο τζάκι, να περπατήσουν στην βροχή. Αλλά αν εσείς τους πείτε μια άσχημη λέξη, μπορούν να τα κάνουν όλα άνω κάτω.
ΓΚΡΙ
Oı αναποφάσιστοι άνθρωποι αγαπούν αυτό το χρώμα. Δεν συγκινούνται με τον έρωτα καθόλου. Οι άντρες κάνουν έρωτα για να ικανοποιηθούν. Γι' αυτό το sex, είναι ένα μέσο για αυτούς. Οι γυναίκες δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι της σεξουαλικής πράξης και επιδιώκουν μόνο την δική τους ευχαρίστηση. Κάνουν έρωτα για να μείνουν έγκυες ή για να ευχαριστήσουν τυπικά τους συντρόφους τους.

<< Αρχικό θέμα