Μωβ - Μαύρο - Πράσινο

ΜΟΒ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δεν συνεργάζονται με τους άλλους ανθρώπους στις δουλειές και στις σχέσεις. Οι άλλοι άνθρωποι τους θεωρούν υπερφίαλους ή «ξερόλες». Οι προσωπικότητες των γυναικών είναι δυνατές. Αν όμως αυτές οι γυναίκες πιστέψουν πραγματικά τους συντρόφους τους, περιφρουρούν τη σχέση τους και συμπεριφέρονται ομαλά. Οι άντρες από την άλλη, σκέφτονται τον έρωτα σαν την δουλειά τους. Για τους άντρες και τις γυναίκες κυριαρχούν αντίστοιχα τα δικά τους ζητήματα.

ΜΑΥΡΟ
Αυτό το χρώμα αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον πάθος. Οι «μαυροι», μοιάζουν με τους «κόκκινους», σε θέματα σεξουαλικότητας. Υπάρχουν ο σαδισμός και ο μαζοχισμός μέσα τους. Μ' αυτήν την αιτία, κάνουν έρωτα χωρίς να ξέρουν το όριο. Αν και αυτοί οι άνθρωποι φαίνονται ντροπαλοί, κάνοντας έρωτα εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχουν τολμηροί και στα άλλα χρώματα, όμως μόνο αυτοί - κάνοντας έρωτα - καταφέρνουν να εκπλήξουν τόσο πολύ τους συντρόφους τους.
ΠΡΑΣΙΝΟ
Το χρώμα της φύσης μας προκαλεί εμπιστοσύνη. Γι 'αυτό ο παρτενέρ σας αν του αρέσει το πράσινο, σημαίνει ότι αυτός είναι σωστός για σας. Η σεξουαλικότητα των ανθρώπων αυτών είναι άμεση και φρέσκια. Οι γυναίκες που τους αρέσει το πράσινο είναι αφοσιωμένες στους συντρόφους τους. Αν και αυτές έχουν πάθη, δεν τα δείχνουν στους άλλους. Οι άντρες έχουν ακατανόητες συμπεριφορές και εντυπωσιάζουν τις γυναίκες μ' αυτές τις συμπεριφορές. Με λίγα λόγια αν στον παρτενέρ σας του αρέσει το πράσινο, δεν έχετε καμία υποψία στο μυαλό σας γι' αυτόν.

<< Αρχικό θέμα